{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"false","autoplay_speed":"3000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}
website: iceparadise.nl

Weigelia 40-42
2262 AB Leidschendam
Telefoon 015 - 251 69 79 (tijdens kantoor-uren)

Ice Paradise

‘Warme winters’ zonder natuurijs hoeven geen obstakels meer te zijn om de schaatsen onder te binden. Want de drijvende ijsbaan Ice Paradise biedt grote en kleine schaatsliefhebbers op haar 1000 m2 grote ijsvloer puur nostalgisch winterplezier. De ideale gelegenheid voor de kleintjes om te leren schaatsen, terwijl dat op natuurijs tegenwoordig al niet eens meer kan. Gelegen op de Konstancin-Jeziornavijver, direct tegenover restaurant Volle Maan in Leidschendam, verrast Ice Paradise u met haar sfeervolle ligging en voorkomen. En dat niet alleen. Schaatsen kan (van november tot en met maart) de hele dag door, van ’s morgens 10.00 uur tot 22.00 uur ’s avonds. Ice Paradise biedt u daarnaast de kans het schaatsen te combineren met een fijn dagje winkelen.
Ice Paradise is niet alleen de grootste langstliggende, tijdelijke ijsbaan in Nederland, maar ook een van de weinige overdekte in de regio.